Novice

Aktualne novice

 

Ekskluzivna ponudba oglaševanja bannerjev Datum objave 10.2.2021

Do meseca marca 2021 imamo ekskluzivno ponudbo da prvim treh BREZPLAČNO oglasimo bannerje na začetku spletne strani www.javnadrazba.si. Ponudba brezplačnega oglaševanja bo trajala prvih šest mesecev. Za več informacij se obrnite na javnadra@gmail.com.

NOVOST v Zakonu o izvršbi in zavarovanju Datum objave 27.11.2014

Od poletja velja novi zakon o izvršbi in zavarovanju, ki omogoča prodajo nepremičnin že na prvi dražbi po najmanj 70% (ne več 100%) ugotovljene vrednosti!

Oglas na www.javnadrazba.si Datum objave 5.2.2014

Kupujete, prodajate nepremičnino/premičnino? Posredujte nam podatke o nepremičnini/premičnini, da vam uredimo oglas v naši rubriki http://www.javnadrazba.si/n_nepremicnine.php ali http://www.javnadrazba.si/p_premicnine.php. Vašo objavo o prodaji ali nakupu bomo oglasili, brezplačno! Kontaktirate nas lahko na majda@javanadrazba.si!

Povzetek Zakona o izvršbi in zavarovanju Datum objave 9.4.2013

Priponka
V priponki si lahko ogledate kratek povzetek členov iz Zakona o izvršbi in zavarovanju. Ob pregledu povzetka boste dobili odgovore na najbolj pogosto zastavljena vprašanja s strani naših uporabnikov.

Pomoč uporabnikom Datum objave 8.2.2013

Prvič kupujete nepremičnino/premičnino na javni dražbi ali po postopku zbiranja ponudb? Ne poznate postopka za udeležbo na prodaji? Ste negotovi ter imate premalo informacij oz. znanja, da bi se prodaje udeležili? Pišite nam na majda@javnadrazba.si, odgovorili vam bomo na vsa vaša zastavljena vprašanja ter vam razjasnili vse dvome.

Preklici vseh dražb Datum objave 21.11.2012

Preklic vseh aktualnih prodaj si lahko ogledate na spletni strani sodišča http://www.sodisce.si/sodni_postopki/javne_obravnave/drazbe/
 
 

Nastavitve uporabe piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Spodaj so navedeni piškotki, pri katerih lahko upravljate z dovoljenji.

Dovoljenja uporabljenih piškotkov


Google Analytics
Statistika obiska strani